Search

FRONIUS – JEDAN OD NAJRANIJIH SOLARNIH PIONIRA

Povijest Froniusove najmlađe poslovne jedinice datira iz 1992. godine kada je osnovan Fronius Solar Energy. Puno se toga dogodilo u međuvremenu.
Jedna od prvih ključnih prekretnica bio je prvi Fronius pretvarač, Fronius Sunrise. Od tada smo značajno proširili i razvili naš asortiman.
Istovremeno radimo na mnogim istraživačkim projektima, posebno u pogledu vodika. Nebrojene nagrade u širokom rasponu kategorija svjedoče o našem uspjehu i dugogodišnjem iskustvu.
Sva naša iskustva i svaki projekt sve nas više približavaju ostvarenju naše vizije 24 sata sunca.

O PHONO SOLAR

Phono Solar je vodeći svjetski proizvođač visokoučinkovitih fotonaponskih proizvoda. Povezan je sa SUMEC Group, podružnicom Fortune 500 korporacije, China National Machinery Industry Corporation Ltd (Sinomach). Pod “pogonom na dva kotača” tehnoloških inovacija i strategije marke, Phono Solar je stekao dobru reputaciju i širok raspon skupina kupaca na globalnom tržištu dugi niz godina zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti proizvoda i uslugama profesionalne i diferencirane kvalitete. Phono Solar godinama se pridržava koncepta marke stabilnosti, pouzdanosti i održivosti, inzistira na znanstvenim i tehnološkim inovacijama te neprestano povećava napore u istraživanju i razvoju. Phono Solar je naveden kao Tier 1 proizvođač PV modula od strane BNEF-a od 2014. godine i osvojio je nekoliko nagrada uključujući PVEL Top Performer, Top Brand PV prema EUPD Research, australski CER (recenzije čiste energije) i SolarQuotes ‘Best Solar Panels’ itd. Kao konkurentan globalni partner na tom području, ulažemo napore u stvaranje ekonomskih, društvenih i ekoloških vrijednosti za naše investitore i klijente.

Pogledajte našu La Luna Solarnu elektranu:
La Luna Elektrana s BYD Battery Box 22.1kWh