Tko smo?

Tvrtka Tehnoalarm osnovana je 1995.godine  kao mali obiteljski obrt.

Početna djelatnost je bazirana na prodaju i instalaciju zaštitnih, multimedijalnih i komunikacijskih sustava. Od 1995. god. do danas posjedujemo adekvatnu licencu u MUP-u .

Obrt se proširuje te 2000.godine postaje službeni VIPpartner, što podrazumijeva širi spektar djelatnosti, prvenstveno distribuciju i prodaju Vipnetovih proizvoda  i usluga.

Otvaraju se pet prodavaonica, čime i nova radna mjesta.

Danas je obrt preimenovan u Tehnoalarm d.o.o. te ima 18 zaposlenika.

Naše prodajno mjesto naći ćete u Našicama na adresi Braće Radića 4. Uz navedenu djelatnost Tehnoalarm doo je integrator za telekomunikacijska rješenja. Sve o navedenim radovima možete vidjeti na našim mikro stranicama:

https://tehnoalarm-doo-zastita-komunikacije.business.site/

2020. godine postajemo Televes distributer.

Trudimo se iz dana u dan uvoditi inovacije te edukaciju prodajnog osoblja, oplemeniti prostor poslovnica kako bi se naši klijenti osjećali što ugodnije i zadovoljnije uslugom.

Nadalje pružamo usluge i instalaciju zaštitnih, antenskih i interfonskih sustava. Trudimo se biti što inovativniji, pri tom cijenom prezentni, što najbolje dokazuju vlasnici objekata koji su nam ukazali povjerenje. Više o istina na našoj referentnoj listi.

U budućnosti nam je cilj održavanje kvalitete usluge, inovativnost tehnologije, stručnost zaposlenika, a naša najbolja marketinška reklama je svakako zadovoljan korisnik. Kvaliteta je naša strast.

Što možemo učiniti za vas?

Uz naše integracije i instalacije u našoj prodavaonici nudimo široki asortiman mobilnih uređaja različitih proizvođača te dodatne opreme. Ukoliko želite slobodan uređaj, raspolažemo najnovijim modelima, ali i uređajima po vrlo povoljnim cijenama. U ponudi možete naći i DUAL SIM mobilne uređaje.

Možete kupiti dodatnu opremu za sve vrste mobilnih uređaja te iz široke ponude odabrati i prikladu torbicu.

U prodaji imamo DVB-T2 HEVC uređaje, satelitske prijemnike ili prijemnike po narudžbi te svu antensku opremu za rezidencijalne i poslovne korisnike marke Televes.

Uz prodaju mobilnih uređaja iz A1 ponude, kod nas možete sklopiti pretplatnički odnos te kupiti mobilni uređaj već od 9,00 kuna.

Možete aktivirati bilo koju od A1 usluga, kao što su mobilni internet ili fiksna  telefonija.

Za sve informacije obratite se na naše prodajno mjesto ili na naš web shop broj.

Ukoliko ste pravna osoba te želite nešto iz naše ili iz A1 ponude, za sve informacije i savjete obratite se putem kontakt formulara: