Tko smo?

Tvrtka Tehnoalarm osnovana je 1995.godine  kao mali obiteljski obrt.

Početna djelatnost je bazirana na prodaju i instalaciju zaštitnih, multimedijalnih  i komunikacijskih sustava. Od 1995. god. do danas posjedujemo adekvatnu licencu u MUP-u .

Obrt se proširuje te 2000.godine postaje službeni VIPpartner, što podrazumjeva širi spektar djelatnosti, prvenstveno distribuciju i prodaju Vipnetovih proizvoda  i usluga.

Otvaraju se pet prodavaonica, čime i nova radna mjesta.

Danas je obrt preimenovan u Tehnoalarm d.o.o. te ima 11 zaposlenika.

Naša prodajna mjesta naći ćete u Našicama, Osijeku, Slatini i Belom Manastiru.

Trudimo se iz dana u dan uvoditi inovacije te edukaciju prodajnog osoblja, oplemeniti prostor poslovnica kako bi se naši klijenti osjećali što ugodnije i zadovoljnije uslugom.

Nadalje pružamo usluge i instalaciju zaštitnih sustava. Trudimo se biti što inovativniji, pri tom cijenom prezentni, što najbolje dokazuju vlasnici objekata koji su nam ukazali povjerenje. Više o istina na našoj referentnoj listi.

U budućnosti nam je cilj održavanje kvalitete usluge, inovativnost tehnologije, stručnost zaposlenika, a naša najbolja marketinška reklama je svakako zadovoljan korisnik.

Što možemo učiniti za vas?

U našim prodavaonicama nudimo široki asortiman mobilnih uređaja različitih proizvođača te dodatne opreme. Ukoliko želite slobodan uređaj, raspolažemo najnovijim modelima, ali i uređajima po vrlo niskim cijenama. U ponudi možete naći i DUAL SIM mobilne uređaje.

Možete kupiti dodatnu opremu za sve vrste mobilnih uređaja te iz široke ponude odabrati i prikadu torbicu.

Raspolažemo velikim izborom fiksnih telefona marke Panasonic, Philips i Siemens te modelima po narudžbi kupaca.

U prodaji imamo DVB-T uređaje, satelitske resivere ili resivere po narudžbi.

Na našim policama naći ćete različite modele fotoaparata marke Olympus po vrlo povoljnim cijenama.

Uz prodaju mobilnih uređaja iz Vipnet ponude, kod nas možete sklopiti pretplatnički odnos te kupiti mobilni uređaj već od 9,00 kuna.

Možete aktivirati bilo koju od Vipnet usluga, kao što su mobilni internet ili fiksna  telefonija.

Za sve informacije obratite se na jedno od naših prodajnih mjesta.

Ukoliko ste pravna osoba te želite nešto iz Vipnet ponude, za sve informacije i savjete obratite se putem kontakt formulara: