28.06.2017 Tri godine zlatne bonitetne izvrsnosti nominacija za

 

 

Alarm automatika doo vodeća je tvrtka na području djelatnosti tehničke zaštite. Osim poslova veleprodaje bavimo se projektiranjem svih sustava tehničke zaštite, edukacijama partnera i njihovim osposobljavanjem za samostalnim radom kod puštanja u rad i programiranja .

Sa tvrtkom Tehnoalarm i gosp. Davorom Čakićem radim 10 godina gdje je uvijek pokazan interes za novitetima koje Alarm automatika uvodi u svoju ponudu što je Tehnoalarm prepoznao i tako u svojem poslu koristi nove tehnologije iz područja zaštite.

Robert Udovičić, dipl.ing

alarm automatika d.o.o.

Odjel veleprodaje

Dražice 123/c (Zamet), HR-51000 Rijeka, Croatia

 

 

28.08.2012.  nominacija za

“Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera 2012”. 

Više na https://tehnoalarm.hr/nupyvoni/2012/09/Scan09242012_105835.jpg

Uvjet za odabir određene osobe jest da se poduzeće kojim osoba upravlja nalazi među prvih 10% najboljih poduzeća i obrta u Hrvatskoj na temelju redoslijednog popisa (rang-liste) koji se radi kombinacijom raznih kriterija, među kojima je najvažnija novostvorena vrijednost. Značajan porast novostvorene vrijednosti jedan je od ključnih pokazatelja menadžerskih i poduzetničkih vještina i u tome uspijevaju samo najbolji.

Zlatna knjiga najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera izlazi već punih dvanaest godina, te zajedno sa Zlatnom knjigom najboljih hrvatskih obrtnika čini 16-to izdanje izbornika najboljih hrvatskih poduzetnika, koji su svojim marljivim višegodišnjim radom doprinjeli zapošljavanju drugih, a redovitim podmirivanjem svojih obveza u velikoj mjeri participirali u financiranju javnih rashoda u koristi svih.  Kroz već šesnaest izdanja trajno je zabilježen doprinos hrvatskih poduzetnika koji su jedini stvarni nositelji oporavka, rasta i razvoja hrvatskog gospodarstva. Riječ je o ozbiljnom, sada već i tradicionalnom sustavu prepoznavanja najboljih s ciljem unošenja pozitivnog ozračja u hrvatsko gospodarstvo.

Poslovna.hr tim