Drugi o nama


Alarm automatika doo vodeća je tvrtka na području djelatnosti tehničke zaštite. Osim poslova veleprodaje bavimo se projektiranjem svih sustava tehničke zaštite, edukacijama partnera i njihovim osposobljavanjem za samostalnim radom kod puštanja u rad i programiranja .

Sa tvrtkom Tehnoalarm i gosp. Davorom Čakićem radim 10 godina gdje je uvijek pokazan interes za novitetima koje Alarm automatika uvodi u svoju ponudu što je Tehnoalarm prepoznao i tako u svojem poslu koristi nove tehnologije iz područja zaštite.

Robert Udovičić, dipl.ing

alarm automatika d.o.o.

Odjel veleprodaje

Dražice 123/c (Zamet), HR-51000 Rijeka, Croatia

 

 

28.08.2012.  nominacija za

“Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera 2012″. 

Više na http://tehnoalarm.hr/wp-content/uploads/2012/09/Scan09242012_105835.jpg

Uvjet za odabir određene osobe jest da se poduzeće kojim osoba upravlja nalazi među prvih 10% najboljih poduzeća i obrta u Hrvatskoj na temelju redoslijednog popisa (rang-liste) koji se radi kombinacijom raznih kriterija, među kojima je najvažnija novostvorena vrijednost. Značajan porast novostvorene vrijednosti jedan je od ključnih pokazatelja menadžerskih i poduzetničkih vještina i u tome uspijevaju samo najbolji.

Zlatna knjiga najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera izlazi već punih dvanaest godina, te zajedno sa Zlatnom knjigom najboljih hrvatskih obrtnika čini 16-to izdanje izbornika najboljih hrvatskih poduzetnika, koji su svojim marljivim višegodišnjim radom doprinjeli zapošljavanju drugih, a redovitim podmirivanjem svojih obveza u velikoj mjeri participirali u financiranju javnih rashoda u koristi svih.  Kroz već šesnaest izdanja trajno je zabilježen doprinos hrvatskih poduzetnika koji su jedini stvarni nositelji oporavka, rasta i razvoja hrvatskog gospodarstva. Riječ je o ozbiljnom, sada već i tradicionalnom sustavu prepoznavanja najboljih s ciljem unošenja pozitivnog ozračja u hrvatsko gospodarstvo.

Poslovna.hr tim

 

 

Sponzor 1
Sponzor 2